torsdag 8 maj 2014

Blindträff, sparbeting och svenska kyrkan

Biblioteket i Oxie har något kul: "Blindträff med en bok". Låna en bok som du inte vet något om! Biblioteket har slagit in några böcker i kulörta omslagspapper, så man ser inte vad boken eller författaren heter. Kanske finns skrivet några ledtrådar så man kan gissa vilken typ av bok det är.  Men kul sätt att  låna och läsa annan sorts böcker än dem man är van vid! Grisen i säcken, typ.
_ _ _ _

Jaha, nu går stadsdelen Söder back (dit Oxie numera tillhör). Ekonomin i Oxie stadsdel var väl OK tidigare, men nu är sötebrödsdagarna förbi. Det blir sparbeting på 11 miljoner!
_ _ _ _

Svenska kyrkan i Oxie är up-to-date och har egen facebooksida. Där kan man läsa att det blir bussutfärd till Skottorps slott och till Ulvereds hjorthägn. Där ska man käka upp en hjort (inte så roligt), prova ost, ha fika, gå på rundvandring m m. Sista anmälningsdag var 7 maj.

Den 9:e april vädjar kyrkan: "Åter har ett glas tråkigt nog blivit krossat i vår kyrka i Oxie. Senast kostade reparationen 25.000 kr och nu räknar vi med en reparation för runt 15.000 kr. Hjälp oss hålla ögon och öron öppna, så vi hoppas att den som kastat sten på fönstrena hittar ett bättre sätt att kanalisera sina känslor på än skadegörelse."
Illasinnade fönsterkrossare i farten igen! Hoppas dessa lymlar blir fast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar