”Stjärnkocken” Alexander Nilson hade ansett att i stället för en drös med plankor, en drös med hamburgare, så skulle stället hädanefter bara ha en riktigt god planka, en riktigt god hamburgare, etc på menyn.
När Alexander kom på sitt uppföljningsbesök, så hade Bykrogens kock ändrat i stjärnkockens meny och satt dit sin egen touche. Men hallå, var det inte just den touchen som det var fel på? Besöker jag krogen, så vill jag käka en stjärnkocks-meny, såklart!
Nu har vi premiärätit på nya Pub Oxen. Det var riktigt gott – väl värt ett återbesök! Priset kunde ha varit något billigare, med tanke på att vi ändå är i lilla Oxie och krogens hyra nog inte kan jämföras med Malmödito.
Det var väl drygt ett tiotal ätande gäster på puben, plus några skränande öldrickare i angränsande rum. Men det var annan personal i tjänst än vad som visades i TV-reportaget. (Har krögaren m fl försvunnit?)
Nu har vi premiärätit på nya Pub Oxen. Det var riktigt gott – väl värt ett återbesök! Priset kunde ha varit något billigare, med tanke på att vi ändå är i lilla Oxie och krogens hyra nog inte kan jämföras med Malmödito.
Det var väl drygt ett tiotal ätande gäster på puben, plus några skränande öldrickare i angränsande rum. Men det var annan personal i tjänst än vad som visades i TV-reportaget. (Har krögaren m fl försvunnit?)
Till en av våra vänner hade betjäningen sagt att jo, det var bättre mat nu, för den gamla kocken hade kommit tillbaka. Vilken gammal kock – den som jobbat där tidigare och vars mat var snudd på underkänd? Hm!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar