onsdag 8 september 2010

Valpropaganda PRO, Superknacken, m m

Gårdagens PRO-föreställning om "hälsa" lär ha bestått av politisk valpropaganda, anser en talesman.
Talesmannen trodde att man skulle prata om hälsa, för så stod det på hemsidan. Men icke. Informatören hade särskilt framhållit ett par gånger i början att PRO var politiskt neutral, men sen brakade det loss… Det hade varit rena valtalet, modell (s).

Så medan det dracks kaffe och åts bulle drog föreläsaren fram ett flertal av de borgerliga ministrarna och belyste deras negativa sidor. Enskilda problem drogs fram - Maud Olofsson t ex hölls ansvarigt för att ingen kom och hjälpte nån vårdtagare på toaletten (eller hur det nu var). Och det var Jan Björklunds fel att en handikappad flicka inte togs in på en privat skola etc etc… Rut-systemet var fel….. Ja, allt som de borgerliga hade gjort under mandattiden var fel. Och allt (s) tänkte göra var bra och fint. Allt var så tendensiöst!

Talesmannen fick en känsla av att (s) är i panik och raggar röster allt vad de kan.
Det var inte snyggt! Politisk propaganda hör inte hemma i PRO, speciellt inte någon vecka inför valet.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Enligt www.webfinanser.com så roade sig moderaterna i måndags med något som hette Superknacken i bl a Oxie. Tobias Billström lär ha varit i Oxie och knackat på dörrar och diskuterat moderat politik...... Tro det?
Så här står det: "Måndagen den 6 september kommer moderater över hela landet att genomföra 100 000 dörrknackningar i den så kallade Superknacken. Vi samlar alla lokala kampanjare i det prioriterade området Oxie. Tillsammans följer vi upptakten live och via webben från andra delar av Sverige. Gemensamt går vi sedan ut och knackar dörr i hela landet, 100 000 stycken. • Detta är den största samlade dörrknackningen i svensk historia. • Medverkar gör bland andra Tobias Billström i Oxie.......Media inbjuds att närvara under hela kvällen. Tid: Måndag 6/9 kl 16:30-18:00 (livesändningen är mellan 17:30 -18:00). Plats: Oxie bykrog, Oxie..."

Synd man inte var hemma, ifall nu en livs levande minister hade knackat på! Fast det verkar som han bara satt på krogen och superknackade?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
För övrigt hade det varit en massa skjutningar mot bussar i Malmö. Polisen har tagit två killar i förvar. Den ene är hemmahörande i Oxie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar