fredag 21 december 2012

Skolfrukost och genuspedagogik på tapeten

Allt färre ungdomar äter frukost, står det i ett stadsdelsprotokoll. Det finns flest tjocka i Oxie stadsdel, sägs det, och därför vill nämnden lära folk att äta hälsosamt. Så nämnden vill att skolungdomar i 7:e – 9:e årskursen ska ha frukost i skolan och det ska vi skattebetalare stå för!

Men då får väl ungdomarnas föräldrar stå för kalaset! M och SD reserverade sig också mot beslutet. SD ansåg att föräldrarna skulle ta sitt ansvar och att skolresultaten kan väl inte bara bero på en bra frukost eller ej.
 
- - - - - - - - - - - - -
I ärende med genomgång av delårsrapporten avger SD ett yttrande: ”Genuspedagogik är ett vänster experiment som vi Sverigedemokrater under inga omständigheter ställer oss bakom. Att indoktrinera våra barn detta flum är ett kostsamt flum” skriver Eva Bergkvist och Carina Ivarsson.

Du milde! Så okunnigt! Två donnor som inte begriper sitt eget bästa! Som troligtvis blivit indoktrinerade av de ”unga arga männen” i SD. Samtidigt har Eva Bergkvist på twitter skrivit haranger om att kvinnoförtryck inte är OK. Ja? Och? Kvinnoförtryck handlar väl om ojämställdhet, mäns makt/dominans - eller? Eller är kvinnoförtryck ”flum” och ett vänsterexperiment? Läs på, SD-donnor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar