tisdag 3 december 2013

Händer det något?

Jaha, händer det något i Oxie. Eller?
Jovars, för någon vecka sedan så var det någon kulturförstörare som slagit sönder ett fönster på biblioteket. I dag var en glasdörr sönderslagen på den nya restaurangen.
Och någon har i natt bränt en bil på Oxievångsvägen. Spännande värre för några vandaler!


Den nya restaurangen, ja. När man går förbi någon gång, så ser man sällan gäster där. Synd! Hade dom inte gjort marknadsanalys innan man inrättade restaurangen?

Hörde snack på byn att man inte törs gå ut i centrum efter kl 20, men så farligt är det inte. Det lär dock finnas de som inte längre vill gå in och spela - i tobaksaffären? - utan väljer att göra det i stan - på grund av buset. Sen sägs det också att det säljs mer än vad som får säljas över disk i någon av affärerna.

"Sexvåningshuset" är det visst ingen som vill bygga numera - byggherrarna lär ha dragit sig ur. Men sista ordet är inte sagt än.

Oxie har blivit mer mångkulturellt sen sommaren, har ni märkt det? På gott eller på ont? I alla fall hade man någon sorts nattvandrargala härommånaden och Behrang "Tintin" Miri var inbjuden att uppträda. Kanske pratade han om "rasism", vad vet jag. Det brukar han göra.

En svart katt är sedan en tid försvunnen i Kyrkbyn. Lystrar (?) till namnet Harris och har orange halsband. (Lapp på Konsum i Oxie centrum bl a)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar